Snel naar
Inhoud

op bezoek bij 'onze' Boeren

op bezoek bij onze boeren

We zijn weer met onze 'keurslagers bus', vol enthousiaste klanten naar de boerderijen geweest waar ‘onze' runderen worden gehouden.

We waren naar bij de Vleesvee Integratie Twente in Oldenzaal waar we een rondleiding kregen. Dit is het bedrijf dat voor ons slacht, uitbeent en bewerkt voordat het rundvlees wordt vervoert naar onze winkel. Daarna richting Saasveld, naar enkele boerderijen waar ‘onze’ runderen worden ‘gemest’. Ook hier een rondleiding en kon men de boer ontmoeten.

De temperatuur was aangenaam en na de rondleidingen hebben we op een unieke buiten locatie, onder het genot van een glaasje, een fantatische barbecue georganiseerd. Zo kon iedereen kennis maken met onze kwaliteit en genieten van heerlijke gegrilde specialiteiten, lekkere salades en sauzen en vers afgebakken stokbrood.
We zijn gaan barbecuen op een unieke barbecue namenlijk de 'monolith'. kijk voor infomatie op monolith.nl

In totaal gingen er in 2 weken 80 gasten mee, we organiseerden dit samen met collega Boenders uit Eibergen, niet alleen een gewaardeerde slagers collega, ook een brandweer collega. Gerwin en Alleid Starink zijn ook gewoon vrienden van ons.