Goud voor onze barbecueworst!

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury onze barbecueworst uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat onze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral smaak, geur en kleur.


De lekkerste smaak
Bij ons is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, vele klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Zo werken wij met de beste grondstoffen en weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen we altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan aan
De zon laat zich geregeld zien. Dus  is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst, dan bent u altijd welkom in de slagerij om te proeven. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus de trotse ondernemer.

Barbecueworst met goud bekroond

Rocco's Italiaanse ovenschotel pakt het GOUD

Ovenschotel met goud bekroond

Forged messen prijslijst

Brute-forged-3-delige-set-sf-gr-3

Kamado bbq

De keramische BBQ is niet meer weg te denken uit de achtertuinen van Nederlandse fans. Ontdek nu alle voordelen van keramisch bbq'en!

Onze Kamado is een keramische barbecue waarin je kan grillen, stoven, bakken, roken, braden en barbecueën. Doordat je met deze multi-inzetbare topper kunt blijven experimenteren, maakt het van barbecueën een culinair avontuur.

Deze fantastische Kamado's zijn bij ons te koop.

15 INCH € 395.00

23 INCH € 995.00

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten