Kuenen, Keurslager

Onze rookworst pakt het GOUD!

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Kuenen zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen!

Elk jaar weer steekt Keurslager Kuenen veel tijd in het perfectioneren van de worst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury.” We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten”, vertelt Keurslager Kuenen.

Elk jaar gaat Keurslager Kuenen voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. “Een rookworst moet uiteraard goed van smaak zijn en de darm goed gevuld en mooi goud/geel van kleur. Verder is het belangrijk dat de typische rooksmaak en geur in voldoende mate aanwezig zijn. Dat maakt een rookworst tot een echte ambachtelijke Keurslager rookworst” vertelt de gedreven ondernemer.

Proeven!
Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend.

BBQ WORKSHOP

Datum: dinsdag 7 mei

tijd: 18.30 - 22.00 uur

prijs: € 29.95 p/p

Tijdens de BBQ workshop worden onbekende & 'vergeten' vleesdelen behandeld, zoals longhaas, bavet en middenrif. Ook laten we het verschil zien en proeven van Rib-eye en Dry-aged Rib-eye. Hamburgers mogen niet  ontbreken, maar we laten wel hele bijzondere proeven!

We werken met verschillende houtskool barbecues, allemaal komado's, en met de OFYR. Ook laten we de verschillen zien in houtskool soorten. 

En natuurlijk behandelen we de verschillende bereidings technieken zien.

Alles onder het genot van een drankje of 2, informatief, leerzaam en vooral; gezellig

interesse? neem contact met ons op. 

LET OP! VOL=VOL

 

 

Rookworst

Beoordeling jury; rookworst fijn

Beoordeling jury; rookworst grof

Beoordeling jury; rookworst rund

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337
0573453068

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten