Kuenen, Keurslager

Pork Best Varkensvlees

Als Keurslager willen wij het u makkelijker maken om te kiezen voor lekkere en verantwoorde producten. 
Pork Best varkensvlees is afkomstig uit een 100 % transparante keten; van boer tot bord

Het welzijn van de varkens staat hoog in het vaandel. Met in de basis het keurmerk 'Keten Duurzaam Varkensvlees'

Een vrouwtjesvarken noemen we een gelt, een mannetjesvarken een beer. Pork Best varkensvlees is altijd vlees van een gelt. En dat is goed nieuws! Het vlees van de gelt is namelijk altijd mals en bijzonder smaakvol. Vleeskenners kiezen daarom altijd voor gelten

Vlees met een keurmerk

Het Pork Best varkensvlees voldoet aan de eisen van het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. Het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees past precies bij Pork Best.

Het vlees is afkomstig van varkenshouders die aan dit keurmerk voldoen. Deze familiebedrijven zorgen samen met de dierenarts goed voor hun dieren; ze gebruiken zo min mogelijk antibiotica. De boerderijen zijn diervriendelijk ingericht. Ook streven de varkenshouders naar een duurzame bedrijfsvoering, met zo min mogelijk milieubelasting en een laag (groene) energieverbruik

Pork Best = verantwoord vlees

Het Pork Best vlees heeft maar weinig overtollig vocht. Daardoor schroeit het karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig. Zo zorgen korte transport-afstanden met zo min mogelijk stress voor een smakelijk stukje vlees.

Het is het resultaat van heel veel aandacht voor kwaliteit. In de gehele keten van biggenfokkerij tot slagerij. Daarna komt nog één belangrijke schakel: de bereiding door uzelf. Wilt u de kwaliteit en smaak van Pork Best ervaren, dan is het belangrijk dat u het vlees op de juiste manier bakt/braadt.  Wij willen u graag advies geven over de bereiding van Pork Best. Dat wordt genieten!

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337
0573453068

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten