Omdat je alleen het beste vlees op je BBQ wil, kies je voor de Keurslager.
De Keurslager geeft je ook graag handige BBQ-tips en tricks. Kom langs en laat je verrassen, inspireren en adviseren!
Leer het verschil tussen direct en indirect grillen, verschillende houtskool en rookhout soorten. Voor en na-gerechten bereiden op verschillende soorten barbecues. Keramisch en Ofyr.
We laten zien wat 'Caveman style' is en gaan ook gerechten maken met bier :)
kijk hier voor info, datums en thema's
Rundvlees is één van onze specialiteiten.
In de Achterhoek en Twente werken we samen met een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen. In een groene omgeving, waar nog rust en ruimte is. Resultaat: mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Allemaal van het superieure vleesras "Blonde d'Aquitaine".
De koeien en kalveren lopen het grootste deel van het jaar in de wei, en grazen in Natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk.
ONZE 5 GARANTIES DIERENWELZIJN:
Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf.
Een heerlijk gevulde dubbel-burger met tomaat, mozzarella en een Italiaanse kruidenmix.