Kuenen, Keurslager

SPAAR VOOR KORTING OP EEN BRAADPAN

 

  • Bij besteding van € 7.50 of meer ontvang je een stempel.

  • Lever de volle kaart in en koop de braadpan voor slechts € 40,-
    i.p.v. € 99.95

  • Sparen kan tot 5 december 2020

  • LET OP! Zolang de voorraad strekt

 

Stoofpot-met-tomaat-en-chorizo

NIEUW IN ONZE SLAGERIJ: DRY-AGED VLEES

In onze dry-aged rijpingskamer wordt naast de luchtvochtigheid en luchtcirculatie ook de temperatuur voortdurend streng gecontroleerd. Tijdens het rijpen verdampt het vocht uit het vlees tot wel dertig procent. Côte de boeuf en entrecôte rijpen zelfs drie tot vier werken. Het resultaat levert een ongeëvenaarde smaaksensatie op. Nooit proefde je een rib-eye, entrecôte, côte de boeuf, T-bonesteak of biefstuk zo mals en intens.

 

Wat is er nou zo bijzonder aan deze koeling?
In de dry-ageing cel wordt de luchtvochtigheid (85%), luchtcirculatie en temperatuur (tussen 1°C en 2°C) voortdurend streng gecontroleerd.
Tijdens het rijpen in de cel – een proces dat minimaal 21 dagen duurt – verdampt het vocht in het vlees tot wel dertig procent en de natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af.
Er is sprake van langzame besterving. Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en intense smaak.

Wat gebeurt er na het rijpen?
Het vlees dat na het dry-ageing proces uit de cel komt, is nog niet meteen klaar voor consumptie. Het vlees voelt hard en droog aan en ziet er aan de buitenkant zwart uit.
Deze natuurlijke zwarte korst beschermt het vlees tijdens het rijpen tegen indrogen en bacterievorming.
Wij snijden het droge, zwarte gedeelte eraf zodat het er ‘schoon’ uitziet en halen het vlees van het been.
Na dit proces is het vlees gereed voor consumptie.
Wanneer je het vlees doorsnijdt is het van binnen helder rood en boterzacht. 

We gebruiken van onze vaste boer, vlees van Blonde d'Aquitaine-runderen. Ook hebben we voor de liefhebbers 'Black Angus' rundvlees, Picanha en rib-eye. 

xx-scaled

Culinaire maaltijden uit eigen keuken

Thuis uit eten

Bij ons kunt lekker 'thuis uit eten gaan'.

Wij maken elke dag verse culinaire maaltijden, voor elk wat wils!

Onze menulijst ligt klaar in de winkel of klik hier voor de digitale menulijst.

Wat te denken van; Tricolore pasta carbonara of een vissers stoofpotje met kabeljauw, worteltjes en puree. Liever Hollandse pot? Dan kunt u kiezen uit 5 soorten stamppot, van boerenkool tot paksoi.

De culinaire maaltijd van deze week:

Roasted garlic chicken

met bospaddenstoelen, paprika en kip

PER PORTIE € 5.75

Vraag naar de voorwaarden van bezorgen aan huis!

Roasted-garlic-chicken-LR

LET OP UW BRIEVENBUS

in uw brievenbus ontvangt u deze week een super leuke ZAKKEN ACTIE

NEEM DE ZAK MEE NAAR ONZE WINKEL EN LAAT DEZE VULLEN MET:

800 gram

verse bami of nasi

+ 2 reuze kipsaté's

+ 1 pot satésaus á 500 gram

alles samen voor

€ 10.95 

Deze actie is geldig 1 week na verspreiding & zolang de voorraad strekt

Traditionele-Bami-Proef-1-2020-lr

Feestdagen 2020

week aanbiedingen

23 t/m 28 november

Kuenen Culinaire maaltijden

KSCulinairQ22020banner820x312Cajun-SalsaWeek17

Webshop

Gourmet

180708-Proef6-Gourmet-pag34-Kalfslever-KipCordonBleu

Feestmaand december

Sfeer-tafel-Kerst-LR-Proef-5-2019

Ons Rundvee Onze Trots

vit-buiten

Catering op locatie

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

/bestanden/bestand/Uiige-bal-KLEUR-A542-LR--77bdfb90-86e3-40a8-916d-f8fd6bbaef60.jpg
Vanaf: 23 nov. 2020
tot: 6 dec. 2020

Uiige Bal

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
160

Recept van de week

Hachee-grand-luxe-LR-Proef-4-2019

Hachee Grand Luxe

Hoofdgerecht
Rund
Herfst
Vlees
4 personen
Makkelijk
langer dan 60 minuten
Stoven
Nederlands

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337
maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten