Rundvlees Hollandse kwaliteit !

Rundvlees is één van onze specialiteiten. Eigenlijk wel logisch als u zich bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt. Het vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees. In Twente werken we samen met een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen. In een groene omgeving, waar nog rust en ruimte is. Resultaat: mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Allemaal van het superieure vleesras "Blonde d'Aquitaine".

Wat wij willen is de klant een puur en mals stuk vlees bieden. Vlees van constante en superieure kwaliteit, een heerlijke smaak en van goede komaf. Het rundvlees uit onze Keurslagerij komt van Vleesvee Integratie Twente kortweg (VIT). Hier mag de natuur nog gewoon zijn werk doen: De koeien en kalveren lopen het grootste deel van het jaar in de wei, en grazen ook steeds vaker in Natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Ook verblijven de dieren in grote stallen met veel frisse lucht.

De voeding bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, zoals hooi, maïsmeel en tarwe. De koeien hebben een goed leven, en dat proeft u terug in de smaak van het vlees.

Mooi mager vrouwelijk vlees, mals en heerlijk van smaak en mooi rood van kleur, het vlees heeft een zeer laag verpercentage en is licht verteerbaar. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden.

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten