BBQ WORKSHOP 2022

 

DIT JAAR ORGANISEREN WIJ WEER ENKELE BBQ WOKSHOPS.

Tijdens de BBQ workshops worden bekende & 'vergeten' vleesdelen behandeld, zoals Longhaas, Flat Iron Steak, Bavet en Secreto. Ook gaan we werken met vlees dat wellicht nog niet zo bekend is maar wel een ultieme smaak heeft, Dry Aged vlees. We gaan voor- en nagerechten bereiden op de keramische barbecues.

Leer het verschil tussen direct en indirect grillen, ‘Caveman style’ en gerechten met speciale bieren!
 

We gaan werken met allemaal kamado BBQ’s, waarbij we ook het verschil laten zien tussen soorten houtskool, briketten, aanmaakblokjes en wokkels. Tevens gaan we werken met de 'OFYR'.
En natuurlijk behandelen we de verschillende bereidingstechnieken. Low & Slow, Hot & Quick.

WORKSHOPS ZIJN INCLUSIEF DE GEGRILDE PRODUCTEN & DRANKEN

DATUMS:

  • VRIJDAG 29 APRIL
  • VRIJDAG 27 MEI
  • VRIJDAG1 JULI

THEMA'S:

  • BBQ LOW & SLOW  (29 april)
  • BBQ SPRING MENU ( 27 mei)
  • BBQ & BEER (1 juli)

TIJD: 18.30 - 21.30 UUR

LOCATIE: IN ONZE WINKEL, DORPSSTRAAT 66, RUURLO

OPGAVE IN DE WINKL, PER E-MAIL, TELEFONISCH EN ONDERSTAAND INVUL FORMULIER

IMG-20190510-WA0026

Opgave BBQ workshops 2022

Vul onderstaand formulier in voor de workshop 

Wanneer u zicht opgeeft kunt het bedrag voor de gekozen workshop overmaken

op rekening nummer NL 44 SNSB 0356702316

Geef aan voor welke workshop u zicht wilt aanmelden

Alle workshops zijn inclusief eten & dranken

 

  • datum

    workshop

    prijs

    vrijdag 27 mei

    BBQ SPRING MENU

    € 69.95

    vrijdag 1 juli

    BBQ & BEER

    € 79.95

     

     

Tijden: 18.30 - 21.30 uur

Wanneer u heeft betaald ontvangt u een bevestiging voor deelname.

BBQ workshops: Spring Menu: 27 mei BBQ & Beer: 1 juli

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten