Snel naar
Inhoud

Keurslager Kuenen Culinair

NIEUW: verse kant-en-klare maaltijden van Keurslager Kuenen

 

Bij Keurslager Kuenen zijn vanaf heden verse kant-en-klare seizoensmaaltijden verkrijgbaar. Het nieuwe concept draagt de naam ‘Keurslager Culinair’. Klanten kunnen terecht voor een gevarieerd aanbod maaltijden. “Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon.  Aan beide verwachtingen voldoet Keurslager Culinair.” Aldus Rolande Kuenen, slager/kok van Keurslager Kuenen.

 

Vaste prijzen & gemak

Bij Keurslager Culinair kunnen klanten kiezen uit drie portiegroottes (klein, middel en groot). Elke portie heeft een vaste prijs, onafhankelijk van het soort gerecht. De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Daarmee voorziet Keurslager Kuenen in een stukje gemak voor de consument.

 

Assortiment

Het assortiment maaltijden van Keurslager Kuenen is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

 

In drie stappen

Met Keurslager Culinair biedt Keurslager Kuenen de mogelijkheid om makkelijk en voordelig thuis culinair te dineren. In drie stappen is de maaltijd in huis: de klant hoeft alleen maar de favoriete kant-en-klare maaltijd te kiezen, de portiegrootte te bepalen en eventueel aan te vullen met een voor-, bij- of nagerecht. Makkelijk eenpersoonshoudens maar ook voor gezinnen waarvan elk gezinslid een andere smaak en hoeveelheid trek heeft.