Snel naar
Inhoud

Nieuws van onze Keurslagerij

- PERSBERICHT -  Leusden, mei 2017

Goud voor de barbecueworst van Keurslager Kuenen

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring is de barbecueworst van Keurslager Kuenen uit Ruurlo met de hoogst haalbare score bekroond. En dat betekent goud voor deze barbecueworst. De vakkundige jury heeft de barbecueworst van keurslager kuenen uit Ruurlo uitgebreid gekeurd en de conclusie was dan ook unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is.


De lekkerste smaak
“De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecue seizoen is begonnen, onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces van onze barbecueworsten.” aldus een bijzonder trotse Keurslager Kuenen. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten ook precies wat er in onze barbecueworsten gaat. Zo kunnen we de, volgens ons, lekkerste smaak garanderen!”. Het juryrapport liegt er niet om, met 100 punten kreeg deze barbecueworst welverdiend goud! De jury prees vooral de smaak, bite samenstellen en de kruiding.

De barbecue kan aan
Hoewel de zon zich nog niet iedere dag laat zien, is het volgens Keurslager kuene nu écht tijd om de barbecue aan te steken. “Onze barbecueworsten zijn heerlijk op de barbecue, maar bij slecht weer kunnen ze natuurlijk ook gewoon in de pan gebakken worden!”. Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst dan bent u altijd welkom in de slagerij om te proeven. Om deze score te vieren, geldt t/m 3 juni de volgende aanbieding: bij elke € 10.00 aan boodschappen, 2 BBQ WORSTEN ‘GOUD’ GRATIS

 “En natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecue assortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!”

 

 

Oorkonde rundergehakt 2017

 

Speciale oorkonde voor ons runder gehakt

Wij hebben de oorkonde Rundergehakt 2016/2017 voor de kwaliteit, versheid en hygiëne van ons runder gehakt ontvangen. Het gehakt werd op een onaangekondigd moment gekeurd en beoordeeld met het cijfer 10. Dit resultaat leverde ons de speciale oorkonde op.

Het onafhankelijke kwaliteitsbewakingbureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne. Wij zijn zeer tevreden met de beoordeling van het ambachtelijke product. "Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Wij zijn trots dat ons gehakt zo goed beoordeeld is."

De keuring van het gehakt maakt deel uit van de jaarlijkse Hygiënekeuring. Deze score bepaalt - tezamen met de resultaten van de formulekeuring - of Keurslager Kuenen zich weer een jaar lang 'Keurslager' mag noemen.