Snel naar
Inhoud

Keurslager culinair

Keurslager Culinair, verse kant-en-klare seizoensmaaltijden. U kunt bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod maaltijden voor een vaste prijs.

Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon. Aan beide verwachtingen voldoet Keurslager Culinair.

Vaste prijzen & gemak

Bij Keurslager Culinair kunt u kiezen uit drie portiegroottes (klein, middel en groot). Elke portie heeft een vaste prijs, onafhankelijk van het soort gerecht. De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Lekker gemakkelijk!
Wilt u liever een ander gewicht? Geen probleem, wij stellen de maaltijd samen naar uw wensen!

Assortiment

Ons assortiment maaltijden is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

In drie stappen

Met Keurslager Culinair kunt u makkelijk en voordelig thuis culinair te dineren. In drie stappen is de maaltijd in huis: u hoeft alleen maar de favoriete kant-en-klare maaltijd te kiezen, de portiegrootte te bepalen en eventueel aan te vullen met een voor-, bij- of nagerecht. Makkelijk eenpersoonshoudens maar ook voor gezinnen waarvan elk gezinslid een andere smaak en hoeveelheid trek heeft.
Wekelijks wordt ons assortiment aangevuld met seizoens maaltijden, zie voor actuele acties de flyer rechts hiernaast.

Bestel HIER direct uw dagverse Maaltijden

GRATIS bezorgen op dinsdag en vrijdag tussen 10.00 - 12.00 uur.
U kunt uw maaltijd zowel vers als bevroren geleverd ontvangen.

3 portiegroottes, vaste prijzen

     
4.98 5.98 7.98