Kuenen, Keurslager

Rookworst met goud bekroond

Rookworst van Keurslager Kuenen met GOUD bekroond!

De landelijke Keurslager rookworstkeuring vond dit jaar plaats op een stormachtige dag. Ideaal weer om de kwaliteit van de Keurslager rookworsten te bepalen. Een deskundige vakjury keurde de rookworst op diverse punten en concludeerde dat de ambachtelijke worst van Keurslager Kuenen uit Ruurlo van hoge kwaliteit is. De rookworst van Keurslager Kuenen werd met GOUD - het hoogst haalbare - bekroond.

Elk jaar weer steken we veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. Een vakman gaat nu eenmaal altijd voor het lekkerste product. “Het is elke keer spannend. Het begint bij de samenstelling van het vlees, hiermee bepaal je natuurlijk de uiteindelijke kwaliteit” vertelt Keurslager Kuenen.

Goud in handen

“Onze” boeren leveren ons het beste varkensvlees wat er is. Een goede kruiding en het juiste rookproces is de basis voor de beste rookworst, ook dit jaar hebben we blijkbaar weer alles op regel voor het ‘rookworst seizoen’, vertelt de enthousiaste ondernemer.

Proeven!

Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook mag zijn, officieel geopend verklaard door Keurslager Kuenen.  U kunt altijd bij ons in de winkel GRATIS proeven van onze lekkere rookworst.

Jaarlijkse rookworstkeuring
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de rookworstkeuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op de juiste ‘bite’, kleur, samenstelling, geur en smaak. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat. 

Rookworst met goud bekroond

rookworst goud

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337
0573453068

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten