Kuenen, Keurslager

BBQ WORKSHOP

Tijdens de BBQ workshop worden onbekende & 'vergeten' vleesdelen behandeld, zoals longhaas, bavet en middenrif. Ook laten we het verschil zien en proeven van Rib-eye en Dry-aged Rib-eye. Hamburgers mogen niet  ontbreken, maar we laten wel hele bijzondere proeven!

We werken met verschillende houtskool barbecues, allemaal komado's, bijvoorbeeld; Monolith, Black basterd, Barbacoa  en met de OFYR. Ook laten we de verschillen zien in houtskool soorten. 

En natuurlijk behandelen we de verschillende bereidings technieken zien.

Alles onder het genot van een drankje of 2, informatief, leerzaam en vooral; gezellig

Ben je benieuwd?

Vraag de deelnemers!

 

 

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337
0573453068

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten