Kuenen, Keurslager

Smaakvolle en voedzame maaltijden

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. Daarnaast omvat ons aanbod ook componenten/ ingrediënten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.

Ons steeds vernieuwende assortiment

Veelal zijn onze maaltijden aangepast aan het seizoen. Dat is in de winter vaak een lekkere Hollandse pot of soep, maar ook een goede pasta kan in de winter zeer goed smaken. In de zomer werken we veel met lichtere maaltijden. Vraag eens aan één van onze medewerkers wat er allemaal kan, u zult versteld staan van het aanbod. Dus zelf koken “ Laat dat maar aan uw Keurslager over”.

Iedere dag vers!

Elke dag bereiden we diverse kant-en-klare Keurslager Culinair maaltijden in eigen keuken. De toppers zijn altijd verkrijgbaar en onderstaande maaltijden in de komende maanden. Kom naar onze winkel en vraag naar de maaltijd die wij deze week voor u hebben bereid.

Kwartaal 2 – 2017: april – mei - juni

Elke dag bereiden we diverse kant-en-klare Keurslager Culinair maaltijden in eigen keuken. U kunt dit kwartaal kiezen uit onderstaande maaltijden. Kom in onze Keurslagerij kijken welke van onderstaande maaltijden wij deze week hebben gemaakt.

American baked beans
Met ui, paprika, courgetten en spekjes

Belgische ovenschotel
Met spekjes en groente

Groenteschotel
Met heerlijke groenten, aardappel en feta

Kalfsstoofschotel
Met kastanjechampignons, bier en wijn

Aspergeschotel zalm in mosterdsaus

Raapstelenstamp met geroosterde paprika

Kip-lenteschotel
Met kippendijen en Oosterse groente

Oosterse stamppot
Met spinazie en aardappelpuree

Pastinaak lasagne
Met veel verse groente

Pollo Pizzaiola
Met kipfilet en knoflook

Shanghai stoofschotel
Met rundvlees en wortel

Stjuf-stjumpkes
Smakelijke gehaktballetjes in heerlijke saus. Limburgse specialiteit

Tortellini Carbonara
Met spekjes, kaas, champignons en paprika

Keurslager Kuenen Culinair

NIEUW: verse kant-en-klare maaltijden van Keurslager Kuenen

Bij Keurslager Kuenen zijn vanaf heden verse kant-en-klare seizoensmaaltijden verkrijgbaar. Het nieuwe concept draagt de naam ‘Keurslager Culinair’. Klanten kunnen terecht voor een gevarieerd aanbod maaltijden. “Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon.  Aan beide verwachtingen voldoet Keurslager Culinair.” Aldus Rolande Kuenen, slager/kok van Keurslager Kuenen.

Vaste prijzen & gemak

Bij Keurslager Culinair kunnen klanten kiezen uit drie portiegroottes (klein, middel en groot). Elke portie heeft een vaste prijs, onafhankelijk van het soort gerecht. De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Daarmee voorziet Keurslager Kuenen in een stukje gemak voor de consument.

Assortiment:

Ons assortiment maaltijden is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

GRATIS bezorgen op dinsdag en vrijdag tussen 10.00 - 12.00 uur.
U kunt uw maaltijd zowel vers als bevroren geleverd ontvangen.

Hoe werkt het?

Wat kost het?

Culinaire maaltijden mei

Maaltijd suggesties

Kuenen, Keurslager

Dorpsstraat 66
7261AX Ruurlo
0573451337
0573453068

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten